Juffrouw Jansen – Het label voor deze zomer.

Nu de zon zich geregeld laat zien, de koude dranken op het terras galant met ons flirten en de blote benen weer gezien mogen worden, breekt voor elke vrouw ook weer die tijd aan dat er beslist moet worden wat nu aan te trekken op die uiterst zonnige zomerdag. Elke bestemming is een moment om die mooi gebruinde benen en schouders te laten zien en dat moment kan je als vrouw, zeker van zichzelf en in de bloei van haar leven, niet voorbij laten gaan. Echter maken onze dagelijkse verplichtingen het ons in de ochtend soms moeilijk om een keuze te maken die ook voor de rest van de dag toepasselijk is.

De keuze voor een kledingstuk zelf is nog niet eens het moeilijkst. De jurk, het kledingstuk dat de meest vrouwelijke kant van jezelf laat zien is het ultieme kledingstuk voor elke zomer. Echter, het vinden van het juiste jurkje, dat geschikt is voor elke gelegenheid is een crime tegenwoordig. Een simpele doch elegante jurk geschikt voor werk, maar tegelijkertijd ook voor een zomers terrasje na werk lijkt simpelweg  onmogelijk. Ze zijn vaak te bloot, te schreeuwerig of gewoonweg niet bestaand. De zoektocht naar een label, dat elegante sexy jurken maakt die dienst doen als multifunctionele kledingstukken voor elke gelegenheid, was een lange maar zeer geslaagde zoektocht.

Juffrouw Jansen is een Amsterdams speels label met de leukste en meest sexy jurken voor deze zomer. Het label haalt haar inspiratie uit de fifties en verschillende filmklassiekers en dat is zeker in haar collectie terug te zien. De jurken zijn elegant met een knipoog en geschikt voor de vrouw die gezien mag worden. Het label is te herkennen aan de simpele doch sexy stijl met een eindeloze keuze uit patronen. Zo kunnen de jurken door zowel de jonge speelse dames als de zelfbewuste rijpere vrouw gedragen worden.

juffrouw jansen jurken

Zoek je een simpele jurk voor een relaxt dagje strand? Say no more! Zoek je een jurkje voor werk en ben je van plan om daarna nog te genieten van de laatste zonnestralen op een terrasje? Ook geen probleem! Juffrouw Jansen voorziet met haar variatie in patronen, simpliciteit en speelsheid in ieders behoefte. De kleuren in de collectie zijn voornamelijk zwart en grijstinten, maar ook de kleurfanaten kunnen hier zeker hun ei kwijt.

Juffrouw Jansen vind je in verschillende winkels in Nederland (zie: http://www.dressesonly.nl/juffrouw-jansen), maar is ook online te shoppen in hun eigen webwinkel via www.jufrouwjansen.com. Maak jouw kledingkeuze deze zomer een stukje makkelijker met een of meerdere kledingstukken van Juffrouw Jansen in je kledingkast en ben verzekerd van eyecatcher, geschikt voor iedere dag, waar die ook mag eindigen!